Arbata su alavijų žiedais

21,85 

Arbata su alavijų žiedais yra specialiai paruoštas puikaus skonio ir aromato įvairių žolelių ir prieskonių mišinys.

Ši arbata yra puikaus skonio ir išskirtinio aromato žolelių, prieskoninių augalų ir alavijų žiedų mišinys. Ramina, šalina nuovargį, padeda organizmui atsigauti. Arbatoje nėra kofeino, tačiau ji suteikia jėgų ir žvalumo.

Kiekis: 25 pakeliai
Kodas: 200
Produkto kodas: 200 Kategorija: Žyma:

Aprašymas

Arbata su alavijų žiedais yra specialiai paruoštas puikaus skonio ir aromato įvairių žolelių ir prieskonių mišinys. Arbatoje nėra kofeino, tačiau ji suteikia jėgų ir žvalumo.
Arbatoje esančios žolelės ir prieskoniai atkeliavo iš Kinijos, Jamaikos, Egipto, Indijos, o alavijų žiedai užaugo Amerikos žemyne. Arbatos skonį, aromatą ir poveikį lemia sudėties įvairovė: cinamonas atgaivina, apelsinų žievelės ir gvazdikėliai suteikia arbatai malonų kvapą, kvapieji pipirai ir imbierai ramina.

Šis nekaloringas gaivus gėrimas mažina apetitą, todėl puikiai tinka sveiko gyvenimo būdo programai. Arbata lengvai paruošiama. Ją galima gerti ir karštą, ir šaltą.

Vartojimas: vienam karštos arbatos puodeliui paruošti naudoti vieną pakelį. Užplikyti verdančiu vandeniu ir, palaukus 3–5 minutes, išimti pakelį. Norint paruošti atšaldytą arbatą, 2 puodeliais verdančio vandens užplikyti 4 arbatos pakelius ir palaukti 3–5 minutes. Išėmus arbatos pakelius, pripilti 2 puodelius šalto vandens ir atšaldyti.

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.